Crete Now

     Η ιστοσελίδα ''CreteNow'' λειτουργεί στα πλαίσια της άδειας λειτουργίας της κτηματομεσιτικής εταιρείας ''Ακίνητα Χανίων ΕΕ''.

     Η εταιρεία μας διαθέτει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων αποτελούμενο από εξοχικά σπίτια, πολυτελείς βίλες, κατοικίες, διαμερίσματα και οικόπεδα, που βρίσκονται σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του νησιού της Κρήτης. Ενημερώστε μας για το είδος του ακινήτου που ψάχνετε και θα σας στείλουμε μια εξατομικευμένη πρόταση ακινήτων. Η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών.

     Το προσωπικό μας προσπαθεί συνεχώς, με ιδιαίτερη επιμέλεια και προσοχή να εξυπηρετήσει του πελάτες της. Στην ιστοσελίδα μας έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε με ευχέρεια συγκεκριμένα ακίνητα, τα οποία συλλέγονται από μια πολύ μεγάλη γκάμα προτάσεων ακινήτων.  Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μόνο τα ακίνητα εκείνα, τα οποία έπειτα από λεπτομερή έλεγχο διαπιστώθηκε ότι διαθέτουν ή μπορεί να αποκτήσουν τα τεχνικά  και τα συμβολαιογραφικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για τη διαδικασία της πώλησης. Είναι μια αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης τόσο για τους υποψήφιους αγοραστές, αλλά και για όσους επιθυμούν να πωλήσουν ή να ενοικιάσουν το ακίνητό τους, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και πάντοτε ενημερωμένη βάση δεδομένων ακινήτων. Η ιστοσελίδα μας διαθέτει πολλά προηγμένα εργαλεία λογισμικού και μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα τους υποψήφιους επενδυτές στην έρευνα αγορά ακινήτων ώστε να προχωρήσουν στις επιλογές τους με σιγουριά.

     Σκοπός της εταιρείας μας είναι να δώσει τη μέγιστη προβολή στην ακίνητη περιουσία σας, ώστε να επιτευχθεί ο τελικός στόχος "η πώληση".  Εμπορευόμαστε το ακίνητό σας στην διεθνή πελατεία μας, μέσω της προβολής του σε διαδικτυακές πύλες παγκόσμιας εμβέλειας και βρίσκουμε τον κατάλληλο αγοραστή για αυτό. Έχοντας πάντα υπόψη τις απαιτήσεις των πελατών μας, παρέχουμε διαφανείς, αυθεντικές, εχέμυθες και τίμιες συμβουλές.

     Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε την πρωτοποριακή υπηρεσία της εικονικής περιήγησης. Η επί τόπου επίσκεψη σε ένα σπίτι δεν είναι πλέον ο μόνος τρόπος για να δείτε και να ελέγξετε ένα ακίνητο. Μέσω της εφαρμογής εικονικής περιήγησης της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να δείτε κάθε δωμάτιο και χώρο ενός σπιτιού χωρίς να αφήσετε τον υπολογιστή σας. Καθίστε αναπαυτικά και ελάτε να ανακαλύψετε την ομορφιά της ιδιοκτησίας σε κάθε λεπτομέρεια, για όσο χρονικό διάστημα θέλετε, όποτε θέλετε. Η πρωτοποριακή εφαρμογή της ιστοσελίδας μας καθιστά όλη τη διαδικασία αγοράς διαφανή και βολική. Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας και συμπεριλάβετε την ιδιοκτησία σας στις καταχωρήσεις εικονικής περιήγησης της σελίδα μας.

     Η εταιρεία μας, μπορεί να σας καθοδηγήσει καθ’ όλη τη διαδικασία αγοράς ακινήτου στην Κρήτη. Εάν ψάχνετε για μια επενδυτική ευκαιρία αγοράς είτε μιας έτοιμης ιδιοκτησίας, είτε για ανακαίνιση υπάρχουσας ή για την ανέγερση νέας κατασκευής, η εταιρεία μας θα σας βοηθήσει να βρείτε και να αγοράσετε το πιο κατάλληλο ακίνητο για τις ανάγκες σας!

 

  Οι αρχές μας

Τιμιότητα

Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με όλες μας τις δυνάμεις και εργαζόμαστε προς το συμφέρον τους.

Υπευθυνότητα

Διεξάγουμε λεπτομερή αξιολόγηση και έλεγχο των ακινήτων πριν από την εμπορία τους, εξασφαλίζοντας το υψηλότερο ποιοτικό προϊόν για τους πελάτες μας.

Διαφάνεια

Παρέχουμε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και διατηρούμε ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ της ομάδας μας και των πελατών μας.

 

Γιατί να Επιλέξετε Εμάς

 

      Η εταιρεία μας, αποτελείται από μια ομάδα επαγγελματιών που προέρχονται από διάφορους τομείς και έχουν πολύ καλή γνώση της τοπικής αγοράς ακινήτων αλλά και της περιοχής, γεγονός που μπορεί να αναδείξει σωστά τα ειδικά χαρακτηριστικά των ακινήτων σας.

     Όντας πελάτες μας, σημαίνει ότι έχετε στη διάθεσή σας, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση, επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων και ρόλων που μοναδικό στόχο έχουν τη σωστή προβολή της αξίας της ιδιοκτησίας σας.

     Συνεργαζόμενοι μαζί μας έχετε πολλά πλεονεκτήματα, μερικά από τα οποία είναι:

  • Εξοικονόμηση χρόνου: Ανάλογα με τις ανάγκες σας, παρουσιάζουμε γρήγορα τις πιο σχετικές διαθέσιμες λύσεις.
  • Εξοικονόμηση χρημάτων: σας βοηθάμε να βελτιστοποιήσετε το κόστος σας και να επιτύχετε τον καλύτερο δυνατό συμβιβασμό.
  • Αγγλόφωνοι συνεργάτες: όλοι οι μεσίτες μας μπορούν να σας βοηθήσουν στα Αγγλικά.
  • Εμπειρία: είμαστε συνηθισμένοι να δίνουμε απαντήσεις στις συγκεκριμένες ανάγκες των διεθνών πελατών.

     Το πιο σημαντικό, είμαστε μια ντόπια, οικογενειακή εταιρεία και γνωρίζουμε το νησί! Έτσι, αν ψάχνετε για μια κτηματομεσιτική εταιρεία με πολύ καλή γνώση των τοπικών συνθηκών στην αγορά ακινήτων αλλά και με τις καλύτερες υπηρεσίες και τεχνολογία, μην κοιτάξετε πουθενά αλλού!

 

About Crete Now

  •  Under license of ChaniaMyEstate LP
  • Leoforos Soudas 186, Chania Crete

  •  Registration Number: 144043058000
  •  E-mail: info@cretenow.com

  •  Telephone: (+30) 6934 262 774

Πληροφορίες

Our Partners

Chania My Estate, Real Estate Agency, Crete Greece

Avra Apartments, Crete Greece        Bagaki Travel, Chania Crete Greece

Κύλιση στην Αρχή